BLOG
Ana Sayfa / Blog / BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE "Muhasebe Felsefesi, Adli Muhasebe Uygulamaları ve Hile Denetimi" konulu konferans düzenlendi.
20 MAR

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE "Muhasebe Felsefesi, Adli Muhasebe Uygulamaları ve Hile Denetimi" konulu konferans düzenlendi.

Üniversitemiz Maliye Topluluğu tarafından Adli Muhasebe Uzmanı Baki Toraman ve Mali Müşavir Dursun Ali Yaz’ın katılımı ile “Muhasebe Felsefesi, Adli Muhasebe Uygulamaları  ve Hile Denetimi” konularında konferans düzenlendi. Toraman, adli muhasebecinin görevlerinden bahsettiği konferansta öğrencilere farkındalık  testi yaparak muhasebecilik mesleğinde dikkatin önemine dikkat çekti.

 Yaz ise, kurumsallaşmanın önemi hakkında bilgilerini öğrenciler ile paylaşırken, kurumsallığın muhasebe ile ilişkisi hakkında detaylı bilgi verdi. Öğrencilerden büyük ilgi gören konferans sonunda öğrencilere katılım belgesi de verildi.

Konferans, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Selçuk Çağrı Esener ve Yrd. Doç. Dr. Özgür Biyan’ın katılımcılara teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.


RESİM GALERİSİ 

etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL