BLOG
Ana Sayfa / Blog / DÜNYA'YA AÇILAN KAPININ ADI! MUHASEBE
11 EKİ

DÜNYA'YA AÇILAN KAPININ ADI! MUHASEBE

"DOĞRU MUHASEBE, FİRMANIZI DÜNYA'YA AÇAR"


5 Dilde kullanılan yazılımdan 45 dilde belge üretebilirsiniz. Örneğin farklı dillerde fatura kesebilir, İnternet sitesini çok dilli yönetebilirsiniz.
Belgeler arası dönüşüm ile hataları ortadan kaldırır, performans artışı sağlar, tekliften faturaya kadar tüm süreçleri yönetebilirsiniz.
Personeliniz için belirleyeceğiniz yetkilendirmeler ile iş süreçlerini tanımlaya bilir, analiz edebilir ve prim tanımlaması ile performanslarını artırabilirsiniz.
Esnek fiyatlama ile sınırsız fiyatlama yapabilirsiniz. Örneğin İnternet fiyatı, şube fiyatları, kişiye özel fiyatlama, personel, ürün grubu, dövizli, toptan vb...
Kapsamlı istatistikler ile satışlarınızı, tedarikçilerinizi, müşterilerinizi, şubelerinizi, personellerinizi istenen tarih aralığında analiz edebilirsiniz.


KAMPANYA, PROMOSYON, FİYATLANDIRMA

KAMPANYA: Ürün ve ürün grubuna özel kampanyalar hazırlama ve yönetme imkanı vardır. Kampanya yönetimi ile 3 al 1 öde, adetli alıma özel fiyat, 2 adet alıma % iskonto, süreli kampanya, alış rakamına göre indirim, indirim çeki, ödeme şekline göre indirim, set alımına indirim, markaya indirim, ürün grubuna indirim, düzenleye bilirsiniz. Çok zengin kampanya tercihlerinin yanı sıra kampanya müşteri lehine uygula seçeneği ile kampanyalar arasından kasadan tercih uygulata bilirsiniz. 

PROMOSYON: Promosyona çıkılacak ürünler, başlangıç ve bitiş tarihlerine göre sıralanır. Bu tarih aralığında promosyona çıkılacak ürün ve ürün grupları promosyondan faydalanacak mağazalar farklılık gösterebilir. Sınırsız sayıda süreli fiyat listeleri tanımlanabilir. Alış veriş miktarına veya tutarına göre promosyon tanımlama, % indirim promosyonları, bedava ürün promosyonları gibi farklı listeler düzenlenebilir. Promosyonun başlangıç ve bitiş tarihleri uzatılabilir. Raf etiketi yazdır ile promosyona girecek ürünlerin etiketleri yazdırılır.

FİYATLANDIRMA: Standart, müşteriye, müşteri grubuna, mağaza, internet, şube seçimine göre detaylandırılabilir. Hatta eski yazılım alışkanlıklarını devam ettirmek isteyenler için seviyeli fiyatlama yapılabilmektedir. Perakendenin olmazsa olmazlarından psikolojik fiyat ( formül girişi ile ), virgülden sonra yuvarlama sayısı, müşteriye fatura keserken uygulanan son fiyatın kullanılması, satış fiyatını değiştirmek için maliyet fiyatındaki minimum değişim yüzdesi gibi seçimler kullanılabilir. Detaylarda birime, ödeme cinsine, ödeme şekline gibi fiyatlandırma imkanı arttırılabilir. Belirlenen tarih aralığında fiyatlamanın geçerliliği sağlan bilir. Fiyatlandırma alanında ürüne atanmış bütün fiyatlar gösterilir. Topluca fiyat değiştirilebilir. 




MÜŞTERİ SADAKAT

 Özellikle perakende sektöründe kullanılan müşteri kartları piyasada, sadakat kartı, puan kartı veya indirim kartı olarak adlandırılmakta. Zorlu rekabet şartlarında firmalar müşteri beklentilerini karşılamak, satın alma alışkanlıkları incelemek, marka sadakatlerini ölçmek için kart çözümünü kullanmaktadırlar. Sadakat çözümü müşterilere yönelik satış arttırıcı ödül, puan, promosyon çalışmalarını desteklemektedir. Uzun dönemli müşteri davranışlarını ödüllendirerek, belirlenen kurallar içerisinde müşteri beklentilerini yönetmenize yardımcı olur.

 Firmaların müşteri tutundurmalarını sağlar. Yeni müşteri kazandırı.
 Satışların ve karlılığın artmasına yardım eder.
 Kampanya duyuruları için E posta veya SMS listeleri oluşturur.
 E Ticaret ile entegre çalışma imkanı sağlanmıştır.
 Müşteri temelli indirimler tanımlayabilme ( özel günler )
 Biriken puanları raporlama, puan yükleme, hareketleri analiz etme
 Dönemsel satış aktivitelerinin başarısını analiz etmenize yardımcı olur.



E Posta, SMS, KEP

  SMS, Pazarlama maliyetini düşürmek ve müşterilerden daha yüksek geri dönüş almak isteyen şirketler için ideal bir çözümdür. En küçüğünden en büyüğüne tüm firmalar, herhangi bir altyapı yatırımı yapmadan toplu SMS gönderilebilir. AKEAD istatistik verilerini de kullanılarak kampanyalar düzenleye bilirsiniz. Müşterilerinizi bakiyeleri, ödeme ödeme günleri gibi hatırlatma bilgilerini de geçebilirsiniz. 

Mailing, Firmalara özel günlerde kutlama postaları göndermek, bakiyeleri, ödeme günleri gibi hatırlatma bilgileri geçmek, kampanyalar düzenlemek için kullanılır. Toplu mailing paketleri ile otomatik gönderi ve raporlama imkanları sunulmaktadır.

KEP; ile sağlanan entegrasyon sayesinde Firmaların adlarına alınan Kayıtlı Elektronik Postalarını kullanarak AKEAD yazılımından Posta göndermelerine imkan verilmiştir. Böylece Cari Mutabakatları, ödeme bilgilendirmelerinin ( Fatura, Sözleşme, Kontrat vb..) KEP üzerinden yapılması sağlanarak yasal zemin oluşturulmuştur. 

İNTERNET MAĞAZASI 
 AKEAD WebShop Bağlantı modülü ile şirketinizi B2B / B2C internet ortamına açın. Ürünlerinizi fiyatlarınızı, şiparişlerinizi tekbir yazılımdan yönetin. Arada aktarma ve kayıplar yaşamayın. Firmalar için süreçlerin kontrolü, doğru işlem ve raporlama önemlidir. AKEAD ile müşteri ve ürün kartlarınızı internet ortamından yönetebilirsiniz. 
Sınırsız resim, 5 dilde ürün konumlandırma, müşteriye ve ürüne özel fiyatlandırma, kampanya yönetimi WEB SHOP modülü ile sorun olmaktan çıkıştır. 


MERKEZ ŞUBE ÇÖZÜMÜ
"Tek bilgisayar, Çok Kullanıcılı işletmeler, Çok şubeli şirketler...........

?Her şirkete uygun operasyonel çözümler vardır. Merkezden kolaylıkla zincir mağazalar yönetilebilir. Merkez aynı zamanda birinci mağaza ise; hem sunucu hem de mağaza olarak işlev görecektir. Şubeler kendi lisans tanımlamalarına bağlı olarak tanımlı database'leri üzerinden çalışmaktadır. Her hangi bir bağlantı sorununun önüne geçilmiş şubelerde hız ve performans sağlanmıştır. Perakende sektöründe işlemler şubede başlayıp, sonlanmaktadır. Yetkilendirme hiyerarşisi ile kontrollü işlemler şubelerden yapılmaktadır. Örneğin; satış, sipariş, fiyat güncelleme gibi. Birde şubelerin ayrı ayrı şirketler olması durumunda ( francishe ) muhasebe yapısının ve paylaşılması gereken verilerin yönetimi önem taşımaktadır.

  Ürünlerin ve fiyatların kaydı ( Her şubeye özel fiyat imkanı ),
 Şube siparişlerinin merkeze geçilmesi
 Merkezden şubelere dağıtım planlaması
 Müşteri kartlarının yönetimi ve müşteri sadakat sistemi, puanların senkronizesi,
 Her bir şubenin topluca rapor ve istatistik alma imkanı.
 Mağazalardan ve kasalardan, hem merkezin hem de diğer şubelerin stok durumu kontrol edilebilir.
 POS entegrasyonu ( her bir şubenin öncelikli kendi stoku ile çalışma )
 Mağaza raf yönetimi
 Mağaza depo yönetimi






     





                                                                        DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.



 

etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL