BLOG
Ana Sayfa / Blog / AKEAD AİLESİNİN YENİ ÜYESİ BONCUK PİLİÇ A.Ş.
03 MAY

AKEAD AİLESİNİN YENİ ÜYESİ BONCUK PİLİÇ A.Ş.

Sakarya'nın Söğüt ilçesinde faaliyet gösteren BONCUK PİLİÇ A.Ş. firması sofralarımıza ördek ve tavuk etini doğal yollardan yetiştirilen ördek ve tavuk dan sağlarken, yöre halkına da maddi kazanç imkanı tanıyor. Almış olduğu yavru ördek ve tavukları yetiştirmek için yöre halkına yemleriyle birlikte veriyor. Hiç bir ördek ve tavuk da doğal yemin haricinde başkaca kimyasal yem verilmiyor. Yetişen ördek ve tavuğun yetiştiricilik ücreti ödenerek yöre halkından alıp, sofralarımıza sağlıklı bir şekilde ulaşması için perakende satış noktalarına gönderiliyor. 

Tesisin hijyen konusu hem sağlık bakanlığı hem de BİM, MİGROS ve METRO gibi büyük marketlerin denetiminden geçip onay almış bir tesis BONCUK PİLİÇ A.Ş. 

Yurdumuzun neredeyse tüm illerine gönderilen ürünlerin sürekliliğini sağlamak için, firma sürekliliğinin ön planda olması gerektiği konusu  istişare toplantıları sonrasında, üretim başta olmak üzere tüm süreçlerini AKEAD programına ve elektronik dönüşüm için EDM bünyesine iş süreçlerini  taşımaya karar verdiler. 

Bu kararı verirken bizlere göstermiş oldukları güvene teşekkür ederiz.

BONCUK PİLİÇ A.Ş. bundan böyle AKEAD ve EDM ailesi ile daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.



etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL